måndag 24 december 2012

Julaftonsmorgon

Det knarrade trivsamt under fötterna när jag gick upp till stallet i morse och hästarna välkomnade mig som vanligt med gnäggningar. Doris är en inackorderad häst som står längst ner i stallet och hon gnäggar suget för varenda krubba jag fäller in, så söt. Idag var det lite stökigt utanför några boxar då det fina pyntet sen igår såklart hade rivits ner av glupska hästnäsor, men det var fint innan iaf!

Igårkväll spelades det julklappsspel och jädrans va julklappar vi hade lyckats samla ihop, de fick knappt plats på bordet.
 
Såklart blev det kamp om vissa attraktiva objekt och en hel del skratt när någon snopet blev av med sin favoritsak, själv fick jag en hel hög fina saker. Innan öppning...
 
 
och efter.....
 
 
Idag väntar vi hem dottern som kommer hit för julklappsöppning på förmiddagen, det är svårt att hitta på bra saker när man inte längre får långa önskelistor men vi har kommit på lite saker till både sonen och dottern, sen åker vi alla till mamsen där syrran och några av hennes barn också firar loss. Ska bli så gott med julmat, Peppes sillsallad blev extra god i år. I all denna juleyra ska såklart alla hästarna skötas om, det ska fodras, mockas, fyllas höpåsar och vatten, plogas snö och en hel del annat. När man har en verksamhet som denna är man liksom aldrig ledig och har heller inga sovmornar. Men man får ju hålla på med det man gillar, hästarna.
Passar på nu att önska alla en riktigt god och underbar jul, glöm inte att njuta och ta det lugnt!

1 kommentar:

  1. Låter som om du njuter av livet! Njut av din fina familj i julhelgen! Kram/A-L

    SvaraRadera