onsdag 30 januari 2013

Gled isär och smygpillade....


Men självklart ska det krypa in ett bakslag nu när jag vart såå duktig.
Igår när jag gick in för att äta lunch tyckte jag att det gjorde lite ont högst upp på lårets framsida. Stretchade lite för att hjälpa till och tänkte inte mer på det, men efter jag ätit så gjorde det skit ont när jag gick ut igen. Just när jag tar ut steget lite stramar det som fan så jag struttade runt i stallet och gjorde klart allt.
Funderade en halv sekund på att hoppa över Gabys och min PW men tänkte att det kanske vore bra att mjuka upp benet. Sagt och gjort gick vi vår promenad, i ett betydligt sävligare tempo och kortade av sträckan en del, men inte blev det bättre alls, tvärtom.
Jag tror att det kan ha hänt något i Söndags när jag gick runt i ena hästhagen för att ta bort en gren över stakettråden, jag halkade till lite och just detta ben gled isär.

Tröståt några ostkuber och en halv burk hela champinjoner i går kväll, kladdade med hästlinimenter och gnällde ljudligt så den underbara mannen inte skulle missa hur synd det var om lilla jag!
Satt även och smygpillade lite under strumporna på mina hudflagor såklart utan att den underbara mannen märke något då han tycker att mina fötter för närvarande är döäckliga?? Tjurigt!!

En god natts sömn dämpade smärtan en smula och jag använde myrsteg när jag släppte ut hästarna, ska vara försiktig idag i stallet och vila så mycket jag kan så kanske jag är fit för en PW på Fredag igen?

Letade efter en bild där jag skulle se smått lidande ut för att visa alla huuur synd det är om mig men jag ser ju för tusan glad ut på nästan alla bilder... Ändrade mig för man ska tänka positivt och tog en riktigt glad bild ändå, så här glad kan man vara om man heter Anngelica!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar