onsdag 27 februari 2013

Sol, ny häst och film på Qråkan!

Fy faaan vilket underbart väder det har varit hela dagen, sol och faktiskt lite värme, underbart!

Idag har det flyttat hit en ny häst, det är halvblodet Fidde med sin familj Bäckströms, vi välkomnar dem och hoppas att både häst och fotfolk ska trivas.
Han gick ut i sin nya hage och var ungefär som om han alltid bott här, skönt med hästar som är coola i nya miljöer :)
Våren har slagit till på Stona ordentligt, Indira hänger vid staketet så killarna ska se henne och Lillan piper skithögt förtjust så fort någon valack viftar på ett öra. Suck ;-)

Qråkan har fått motionerat några varv och idag kunde vi vara på ridbanan som den underbara mannen har plogat av, idag gjorde solen att snön blev sådär krispig och perfekt att vara på. Det var första gången jag spände in honom och bad om lite jobb och jag lyckades filma en snutt, kan vara kul att se sen när vi är längre fram i utbildningen.
Han var riktigt duktig trots att han var sprallig och väääldigt vaken, efteråt däremot var han lite trött, mest mentalt iofs då vi inte håller på så länge. 
Tycker att han har en väldigt bra balans i sin kropp trots att han inte gjort ett smack på fyra månader och som treåring endast riden och lite arbetad med under ca tre månader då han växte som attan!



1 kommentar:

  1. Nää jag får inte upp den här filmen heller...kram marie

    SvaraRadera