lördag 20 april 2013

En morgon utan humor!

En hel helg utan några direkta måsten att göra, underbart!
Såklart ska "gården" skötas och idag har vi en viktig sak att göra nämligen att fira sonen som blir myndig!

Här är han inte så stor, sitter bredvid sin storasyster. Så söta<3


Bilden tagen för några år sen, det är svårt att få honom att ställa upp på fotografering nu... Fina son<3

Det känns smått ofattbart att vi nu inte längre har några "barn" utan två myndiga ungar som faktiskt kan kallas vuxna.
Hur gick det till? Jag tycker inte att det var länge sen de hängde runt halsen på mig och ville bli burna hela tiden, sitta i knä och kramas :)

Det är inte mycket kroppsmålning längre! Sonen i mitten flankerad av kompis Kenny och storasyster. En underbar bild som krävde en hel del sanering av badrum efter... ;-)

Samtidigt är det underbart att ha klarat av småbarn och allt vad det innebär redan vid vår ålder, när den underbara mannen och jag inte längre måste "passa" på barnen längre har vi ju en helt annan frihet och nu har vi ju fortfarande ork och lust kvar att göra saker på.
Vi har till exempel planerat lite saker att göra under sommaren, för det första ska vi ju åka till Budapest och titta på Formel 1, gå runt i stan och hålla handen, smita in på någon krog och sitta uppe så länge vi vill.
Sen är vi i planeringsstadiet att åka på någon mysig weekend någonstans i Sverige och bara pysa och mysa.
Sommartid är det mycket lättare att ordna häsvakt då det inte är lika mycket jobb runt dem och då passar vi på att smita iväg :)

Undrar om sonen skulle bli jätteglad om jag väckte honom nu kl 08.50 en Lördagmorgon med en högljudd sång. JAAAA må han leva....? Kanske ska hoppa över det, hans humor är inte jättestor när det kommer till tidiga mornar helgtid (inte vardag heller för den delen!)

Grattis älskade son! Mamma älskar dig, kom ihåg det, alltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar