torsdag 20 juni 2013

Spännande och peppande!

Suck och pust och stööön!

Nu när jag lugnt kan ligga kvar och sussa sött i sängen så vaknar jag tidigare än klockan skulle ha ringt annars, WHY!!!
Låg kvar en stund och lyssnade på ljuden utifrån nu när det är full aktivitet främst hos alla pippifåglar, vi har en sädesärla som byggt bo under takpannorna utanför vårat sovrum och man hör fågelungarnas hysteriska pipande när någon kommer in med en munsbit.
Jag hörde också någon häst som stampade till i marken och någon som gick förbi.
När jag till slut gav upp tanken på att somna om gick jag upp och gick som vanligt direkt fram till fönstret där jag glatt kunde se alla hästar, några låg platta som pannkakor, två kliade på varandra resten stod och dåsade med helt hängande svansar.
Insekterna har inte börjat plåga oss på riktigt än här vilket jag hoppas att vi slipper såklart!

Idag har vi en hovslagare som kommer på morgonen, sen ska Qråkan ridas och sista sommarhagen fixas till, är helt lugn över att betet ska räcka då vi har två fält till som kan hägnas in vid behov.
Det är heller inte riktigt lika många hästar här som förra sommaren men det kommer två nya i Augusti eller kanske tre förresten, vi får se hur det blir.

Just det, på agendan idag står även lasta och åka en sväng med Qråkan, nu måste han socialiseras även med att åka transport. Ska försöka åka några gånger till kompisar också och rida en sväng där så det blir ok för honom med det.
Löste licens igår och kollade ut en tävling som kan vara lämplig att åka på, känns spännande och peppande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar